meediomirelle.blogspot.comJ a niin on rauha laskeutunut Suomen-niemelle hetkeksi ja kaikilla on (toivottavasti) hyvä ja iloinen mieli vain onko:) Näin pressakisojen jälkimainingeissa odotellessamme "tsunamin" iskeytymistä äänitaajuksien rantavalleihin, mitä pönkitetty on niin sankoin joukoin kuin parhain tahdoin ja mielipitein. Mielipitein mitkä eivät erotakaan  "tokkia"  toisistaan vaan yhdistävät rauhan sanomain kautta rantain niin aseveljet kuin rauhantoverit...mielipitein mitkä eivät sekoitakaan "tokkia" toisiinsa vaan selkiyttävät, näkymiä yli puoluerajojen ja pohjimmaisten tuntojen isänmaallisten.

Aikaa on vielä (onneksi) viimeisen voitelun ehtoolliselle, "tsunamia" odotellessa onkin ehkä syytä vielä mietiskellä niitä näitä, kosmisiakin ulottuvuuksia pohdiskella, mietiskellä syntyjä syviä, merkityksiä kalevalaisia, lemminkäisen laulannoista puhumattakaan, mist löytyä voiskin se oivallus, mik´ jäänyt on tupen alle.

Tupen rapinat ja vapaat valinnat, rajat arvojen isänmaallisten, nostattavat nyt pintaan hien iholle hallituksen...jälkilöylyjen heittoa ei mäntyniemen savusaunakaan mahdollista.

Näkymät kosmiset äänien jakautumisien, ilosanomain kautta innoittavat suurta taivaallista joukkoa todentotta joskin lamauttavat osaa sieluista sanomattomista.

Olemassaolevien positiivisten olosuhteiden suhdannekehityksien aaltoliikkeestä edetessämmne aina enenevissämäärin kohti yhteneväistä Suomen kansaa,  joka saa sitä mitä tilaa ja tilauksensa myös kunnialla lunastaa.

Kävi miten kävi,  tuli sitten pressaksi kumpi vain kampi... kumpiko sittenkään voittaa, se nähtävksi jää ja viides helmikuuta itsekullekin selviää.

Siihen saakka nyt taistohon käyvät suomalaiset sielut ikään ja säätyyn katsomatta, niin viheriäisillä unelmilla  kuin sinivalkoisilla ristilipuilla on kunniankujat viritetty ja järjen sapelit älykkyydellä teroitettu.

Ei ole voittajaa eik´ häviäjää turha vielä erotella, se selviää kun aika on ja siihenhän on vielä päiviä pitkiä joten nyt relaten rauhoittumaan ja antamaan energioiden yhdistää omiasi yli puoluerajojen:)

Pakinointeja kansakunnan riveistä ja rivien väleistä:)